close menu

actuaries.org.gr - Header Section

actuaries.org.gr - Main Section

actuaries.org.gr - Top info

actuaries.org.gr - Main Component

Εκδηλώσεις

Η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος συνδιοργανώνει για πρώτη φορά με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) & το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το 16ο Summer School με θέμα τη Διαχείριση Κινδύνου και τα Στοχαστικά Χρηματοοικονομικά, ενώ η φετινή θεματική θα επικεντρωθεί στις Αναλογιστικές Αποτιμήσεις και τη Στοχαστική Μοντελοποίηση.

Το Summer School θα πραγματοποιηθεί 9-13 Σεπτεμβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ΟΠΑ.

Φέτος, για πρώτη φορά θα προσφερθεί σειρά πρακτικών σεμιναρίων μαζί με τις εισηγήσεις που είθισται να γίνονται.

Ενδεικτικά αναφέρουμε δύο ενότητες που θα μελετηθούν, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και το τελικό πρόγραμμα. 

  • Ενσωματωμένη Αξία Ασφαλιστικής Εταιρείας (Embedded Value)
        Βασίλης Αγγέλου, Διευθύνων Σύμβουλος Lux Actuaries & Consultants, Μέλος ΔΣ Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος 

  • Προβολές Συνταξιοδοτικών Παροχών - Αναλογιστικό Ισοζύγιο Ταμείων 
        Αριστείδης Σεμσίρης, Αναλογιστικό τμήμα Allianz, Τακτικό Μέλος Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μέλη και Μαθητές της Ένωσης καθώς και άλλους ενδιαφερόμενους με σχετικό επιστημονικό υπόβαθρο.
Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους υποψήφιους που θα πληρούν τα κριτήρια.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής, ενώ για τη δήλωση συμμετοχής απαραίτητη είναι η αποστολή του βιογραφικού σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ.

 

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 η εταιρεία SAS πραγματοποίησε εκδήλωση για το IFRS17 στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία υπό την αιγίδα της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη της Ένωσης, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος κ. Πάνος Δημητρίου ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Μιχάλης Πριναράκης παρουσίασε τη μελέτη με τίτλο "Introduction to the new Insurance Accounting Standardενώ τα μέλη μας κύριοι Γιάννης Σίνος και Αλέξανδρος Ζυμπίδης συμμετείχαν σε πάνελ.

Ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμβολή τους.

Μπορείτε να βρείτε εδώ την παρουσίαση του κ. Πριναράκη.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος για την Υγεία, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Εντός του επόμενου διαστήματος θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες καθώς και η Πρόσκληση του Συνεδρίου.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για την Πιστοποίηση και το Επάγγελμα του Αναλογιστή, να γνωρίσετε τους καθηγητές που θα συνεργαστούν φέτος μαζί μας, να λύσετε τις σχετικές απορίες σας ή να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τα δίδακτρα ενός μαθήματος, ελάτε νας μας γνωρίσετε τη Δευτέρα 17 Σεπτμεβρίου 2018 στις 5.00 μ.μ., στο Open Day μας!

Η είσοδος είναι δωρεάν, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (θα λάβετε επιβεβαίωση).

Δείτε εδώ την Πρόσκληση.

Σας περιμένουμε!

 

 

Σας περιμένουμε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, στο Open Day για το νέο εαρινό εξάμηνο 2018, σε μια εκδήλωση γνωριμίας με τους διδάσκοντες και τα μαθήματα της Ένωσης, όπου θα ενημερωθείτε για την Πιστοποίηση του Αναλογιστή, θα έχουμε την καθιερωμένη Κοπή Πίτας και ένας τυχερός θα κερδίσει τα δίδακτρα ενός μαθήματος!

Μαζί μας θα έχουμε διευθύντριες τμημάτων HR, οι οποίες θα μας βοηθήσουν σχετικά με την ημέρα της συνέντευξης σε μία εταιρεία / οργανισμό.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 5.00 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, Ξενοφώντος 10, 3ος όροφος, στο Σύνταγμα. 

Δείτε την Πρόσκληση εδώ και δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Έπειτα από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες συνεργασίες με το European Actuarial Academy, έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε ακόμη ένα διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 19-20 Μαρτίου 2018 και η θεματολογία που θα καλύψει, είναι η εξής: 

Non-Life Pricing: Introduction to Practical Implementation of Modern Techniqies in R. 

Μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το σεμινάριο εδώ καθώς και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ.

Σας προσκαλούμε στην Τεχνική Ημερίδα με θέμα Τα όρια των ασφαλιστικών συμβάσεων στο πλαίσιο της Φερεγγυότητας ΙΙ και η επίπτωσή τους στη διαμόρφωση του εποπτικού ισολογισμού.

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, με εισηγητή τον κ. Ν. Τσαγάκη, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ξενοφώντος 10, 3ος όροφος).

Ώρα έναρξης: 6:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε εδώ την Πρόσκληση.

Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας για ακόμη μια φορά με την European Actuarial Academy, για τη διεξαγωγή τριήμερου σεμιναρίου στην Αθήνα, με θέμα το Stochastic Modeling, στις 27-29 Νοεμβρίου 2017.

Στο παρακάτω link, μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου, τους ομιλητές καθώς και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας.

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, μην αμελήσετε για την έγκαιρη εγγραφή σας!

https://actuarial-academy.com/seminars/seminar?No=E0118

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Open Day της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/9/2017 και ώρα 5.30 μ.μ.

Καθώς υπήρξε μεγάλος αριθμός συμμετοχών, η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Αναλογιστών όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος - Ξενοφώντος 10, 3ος όροφος (πρώτος παράλληλος δρόμος της Μητροπόλεως).

Όλοι όσοι δηλώσετε τη συμμετοχή σας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους καθηγητές που θα διδάξουν στο χειμερινό εξάμηνο, να ενημερωθείτε για τα μαθήματα καθώς και συνολικά για την Πιστοποίηση του Αναλογιστή. 

Ένας τυχερός θα φύγει έχοντας κατοχυρώσει τα δίδακτρα ενός μαθήματος εντελώς δωρεάν, έπειτα από κλήρωση ανάμεσα στους παρευρισκόμενους!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας όσο πιο σύντομα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Βρείτε εδώ την Πρόσκληση!

 

5/5/2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη από μια σειρά Τεχνικών Ημερίδων που διοργάνωσε η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου.

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος η Ημερίδα θα επαναληφθεί. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

 

Ενημέρωση 17/3/2017: Το σεμινάριο είναι πλήρες. Οι όποιες νέες εγγραφές, μπαίνουν αυτόματα σε λίστα αναμονής.

Η European Actuarial Academy και η  Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος, συνδιοργανώνουν διήμερο σεμινάριο στην Αθήνα, στις 15-16 Μαΐου 2017,

με θέμα: 

 Understanding IFRS 17.

Με χαρά αναμένουμε αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 (εξ' αναβολής από 1/3) και ώρα 5:00μ.μ., όλους εσάς που δηλώσατε συμμετοχή στο Open Day της Ένωσης, για να γνωρίσετε τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου και τους διδάσκοντες, να κόψουμε πίτα για το καλό του νέου χρόνου, να μάθουμε πώς να φτιάξουμε το LinkedIn profile μας από ειδικούς στο Digital Marketing και να…κληρώσουμε τα δίδακτρα ενός μαθήματος για έναν τυχερό!

 

Το Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι' αυτό.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Banquet.

 

Πρόγραμμα Συνεδρίου

Για να δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή για την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση της Τρίτης 24/5 στις 5.30μ.μ.!

Όλοι όσοι επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τον Αναλογισμό, το βιογραφικό, την ημέρα της συνέντευξης και όλες τις "κοινωνικές δεξιότητες" που απαιτούνται στον χώρο εργασίας δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε περισσότερα εδώ

Μη χάσετε την Ημερίδα στο ΠΑΠΕΙ, με θέμα Ο Αναλογισμός & η Εφαρμογή του στις Επιχειρήσεις. Ελάτε να μας γνωρίσετε & να μας ρωτήσετε!

actuaries.org.gr - Bottom info

actuaries.org.gr - Home3 Section

Δελτία Τύπου