Χαιρετισμός Υπεύθυνου Εκπαίδευσης

Με την ιδιότητά μου ως Υπεύθυνος Εκπαίδευσης της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος, θα ήθελα να σας καλωσορίσω στο διαδικτυακό τόπο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος.

Οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και κυρίως μετά την υιοθέτηση του νέου Κανονιστικού Πλαισίου Φερεγγυότητας ΙΙ, επιβάλλουν όσο ποτέ άλλοτε την άρτια επιστημονική και τεχνική κατάρτιση των αναλογιστών. Ως πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί η απόκτηση άδειας Πιστοποίησης αναλογιστή που αποτελεί ένα ουσιαστικό αλλά ταυτόχρονα και επαγγελματικό εφόδιο για την μετέπειτα σταδιοδρομία των υποψήφιων αναλογιστών.

Η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος, από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας της, διενεργεί σεμινάρια κατάρτισης και προετοιμασίας για τις εξετάσεις Πιστοποίησης αναλογιστή. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης απευθύνεται ως επί το πλείστον σε υποψήφιους που επιθυμούν να αποκτήσουν την άδεια Πιστοποίησης αναλογιστή, χωρίς ωστόσο να περιορίζονται και άτομα που θα επιθυμούσαν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε μια ευρεία γκάμα αναλογιστικών πεδίων.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει περιλαμβάνει σεμινάρια, ημερίδες, συνέδρια και εκδηλώσεις ενημέρωσης, ενώ βασική μας μέριμνα είναι ο συνεχής εκσυγχρονισμός των εκπαιδευτικών μας μεθόδων.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε στην έναρξη του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου, όπου για διάστημα δύο εβδομάδων σας δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια και στη συνέχεια να αποφασίσετε εάν θα ακολουθήσετε το δρόμο του Αναλογισμού!

Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης,

Βασίλης Αγγέλου

Διευθύνων Σύμβουλος,

Lux Actuaries & Consultants P.C.