Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Open Day της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/9/2017 και ώρα 5.30 μ.μ.

Καθώς υπήρξε μεγάλος αριθμός συμμετοχών, η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης Αναλογιστών όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, αλλά στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος - Ξενοφώντος 10, 3ος όροφος (πρώτος παράλληλος δρόμος της Μητροπόλεως).

Όλοι όσοι δηλώσετε τη συμμετοχή σας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους καθηγητές που θα διδάξουν στο χειμερινό εξάμηνο, να ενημερωθείτε για τα μαθήματα καθώς και συνολικά για την Πιστοποίηση του Αναλογιστή. 

Ένας τυχερός θα φύγει έχοντας κατοχυρώσει τα δίδακτρα ενός μαθήματος εντελώς δωρεάν, έπειτα από κλήρωση ανάμεσα στους παρευρισκόμενους!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας όσο πιο σύντομα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Βρείτε εδώ την Πρόσκληση!